Sommaren lider mot sitt slut

Eller man kan ju egentligen säga att sommaren är redan slut. Här i Finland känner vi i alla fall av den kyliga vinden. Även fast termometern idag visade på +14 grader tyckte jag att det var väldigt kyligt. Eller kanske jag är kallblodig;)
Idag har jag inte gjort så mycket, mest bara funderat ut hur min framtid skall se ut. Det är konstigt att man med bara några mail och några ord kan bestämma ens hela framtid.

Som ni vet är jag väldigt intresserad av fotografering:)
Här nedan kommer några foton jag tagit i sommar:)
Se och njut.. kommentera gärna:)


Dessa underbara äppel är fotade vid min fästmans mammas kusins villa;) haha komplicerat det där:)


Mamma och pappa har ett fantastiskt körsbärs träd:) Jag förevigade ett av dessa körsbär innan det blev förvandlat till vin av min kära pappa:)


Tranor:) Där var mamma och pappa bor är det helt idealiskt att få se dessa bilder. De bor på kanten av Söderfjärden. Där kryllar det av tranor, till böndernas stora förtret;) Men tranor är fridlysta så tji fick bönderna:P
Älskar tranornas ljud:)


Jag hjälpte min söta mormor att plocka vinbär en dag och då tog jag denna bild. Min pappa blev imponerad av den, han sa att han aldrig hade fått en liknande bild. Ni ser den lilla blomflugan som kommer flygande till blomman:) Det var det han menade.
Blev så stolt då han tyckte om den.
Pappa är min största inspiration då det gäller fotografering:)

-----------
Sådärja, det var några bilder:)
Mer kommer senare:)

Kram och Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0